Connect with us
Publicitate

Eveniment

Peste 100 de kilograme de preparate culinare retrase de DSV Braşov în minivacanţa de 1 mai. Au fost aplicate amenzi de aproape 250.000 de lei

Publicitate

Publicat

pe

Inspectorii sanitar-veterinari din Braşov au efectuat 60 de controale iar cele mai multe probleme descoperite au fost cu igiena spațiilor, a echipamentelor și ustensilelor din blocurile alimentare. Totodată au fost reținute de la comercializare peste 100 de kg de preparate culinare.

Publicitate

„Am verificat 60 de unități de tip hypermarket, fastfood, restaurant, laborator cofetărie-patiserie, magazine alimentare. Au fost date 26 de sancțiuni, în valoare de 248.100 de lei și o ordonanță de suspendare a activității până la remedierea neconcordanțelor identificate în blocul alimentar. Județul Brașov se clasifică la zero toxiinfecții alimentare. Însă avem probleme cu modul de implementare a procedurilor de igienă, asta presupune că resursa umană necesită o îmbunătățire continuă în manipularea alimentelor.”, a spus directorul DSVSA Brașov, Irina Holerga, pentru radiomures.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes