Connect with us
Publicitate

Cultural

Peste 100 de artişti din trei ţări vor concerta timp de două luni în bisericile fortificate din judeţul Braşov

Publicat

pe

Peste 100 de artişti din trei ţări vor concerta în cadrul celei de a XIII-a ediţii a Festivalului Musica Barcensis 2022 care se desfăşoară timp de două luni, între 2 iulie şi 28 august, în nouă biserici evanghelice din judeţul Braşov.

Publicitate

În cadrul festivalului vor avea loc concerte în fiecare duminică, în biserici fortificate sau biserici-monument de la Cristian, Măieruş, Sânpetru, Codlea, Prejmer, Ghimbav, Feldioara, Hărman şi Vulcan.

Festivalul debutează în 2 iulie cu un eveniment devenit deja tradiţie – o excursie muzicală ce va explora orgile din zona Zagon, Păpăuţi, Covasna, Ozun, moderată de muzicienii Ursula şi Kurt Philippi.

Cele nouă concerte vor fi susţinute de artişti din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Târgu-Mureş, Sfântu Gheorghe şi Braşov, precum şi din Germania şi Croaţia.

Publicitate

Festivalul Musica Barcensis 2022 este organizat de Fundaţia Forum ARTE, în parteneriat cu Biserica Evanghelică C.A. România – Parohia Braşov şi Bisericile Evanghelice din Ghimbav, Hărman, Prejmer şi Primăria Feldioara.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes