Connect with us
Publicitate

Economic

Peste 100.000 de români au aplicat pentru un credit de nevoi personale, prin Revolut. Inclusiv la Brașov a fost cerere mare pentru un astfel de împrumut

Publicat

pe

Românii încearcă să găsească soluții cât mai bune pentru a trece peste scumpirile în lanț, din ultimele luni. Împrumuturile de la bănci au devenit o alternativă pentru cei care au nevoie de bani urgent. De curând și compania Revolut a lansat pe piața din România produse de creditare accesibile.

Publicitate

Potrivit economica.net, peste un milion de clienți români au primit invitația de a descoperi noul credit de consum lansat de Revolut Bank, în august 2022. Pe parcursul celor aproape două luni în care s-a realizat lansarea treptată a produsului pe piața locală, banca a primit deja peste 100.000 de cereri de credit. Creditele propuse sunt de până la 125.000 de lei, iar aprobarea este rapidă.

„Produsul se adresează clienților Revolut care folosesc aplicația în mod curent, rezidenți în România, care au peste 18 ani și realizează venituri din salariu sau pensie care pot fi confirmate de surse oficiale locale. Dacă opțiunea de credit nu este vizibilă pentru un client în aplicație, cel mai probabil aplicația acestuia nu este actualizată, versiunea utilizată fiind mai veche de 8.56. De asemenea, clienții sunt sfătuiți să se asigure că au adăugat cartea de identitate în aplicație, deoarece aceasta este necesară pentru evaluarea aplicației de credit”, a menționat Cristian Voinea, Senior Product Manager Credite la Revolut, citat de aceeași sursă.

Peste 50% din împrumuturile acordate până în prezent au o valoare mai mare de 7.000 euro, echivalent în lei. Clienții care au accesat produsul au, în medie, un salariu cu 40% mai mare decât venitul mediu național. Clienții din București – Ilfov, Iași, Timiș, Brașov și Cluj au manifestat cel mai ridicat interes față de produs. Creditele propuse sunt de până la 125.000 de lei, în funcţie de veniturile şi bonitatea clientului, iar aprobarea este foarte rapidă.

Publicitate

Revolut a propus clienților un credit de nevoi personale cu o dobândă fixă ​​între 6,99% și 15,59%, cea mai mică din categorie, fără alte alte costuri asociate sau condiționări, cum ar fi încheierea unei asigurări de viață sau încasarea salariului în contul Revolut. Majoritatea ofertelor de credit de nevoi personale de pe piață au o dobândă ce variază între 10% și 20,75%. Creditul Revolut este oferit în lei, cu o dobândă fixă ​​pe toată perioada împrumutului și un termen de rambursare de maxim 60 de luni, fără costuri suplimentare legate de acordare, gestionare sau rambursare anticipată.

Acordarea creditului și administrarea acestuia se face online, automat, direct din aplicație, de la solicitare, aprobare, până la modificarea condițiilor de rambursare, verificarea extrasului de credit în orice moment, realizarea de plăți anticipate parțiale sau totale sau închiderea creditului.

Tot procesul este simplu, lipsit de birocrație sau deplasări inutile la banca, inclusiv etapele de analiză a profilului clientului și a capacității sale de rambursare a împrumutului, fără solicitarea de documente tipărite sau forme materiale de documentare a cererii clientului. Contractul de credit este semnat cu o semnătură electronică calificată, iar fondurile sunt puse la dispoziție instant în contul clientului.

„Misiunea Revolut este aceea de a simplifica orice problemă legată de bani și de a oferi produse financiare cu costuri avantajoase pentru clienți. Creditul nostru de nevoi personale este un produs nu doar simplu de accesat, fără bătăi de cap, dar și unul dintre cele mai avantajoase produse de creditare, cu una dintre cele mai competitive dobânzi. Având în vedere contextul economic și social actual, ne dorim să protejăm interesele clienților noștri prin promovarea unor soluții financiare responsabile și, astfel, le oferim flexibilitatea de a împrumuta atât cât au nevoie, atunci când au nevoie. Creditul Revolut poate fi rambursat în orice moment, la fel de simplu precum a fost obținut, fără costuri de rambursare anticipată. Ne dorim ca acest produs să fie accesibil cât mai multor clienți români și să devină prima opțiune atunci când aleg un credit de nevoi personale”, a declarat Gabriela Simion, Director General al sucursalei Revolut din România și Head of Lending, citată de economica.net.

Revolut s-a lansat oficial pe piața din România în 2018, cu servicii de plăți și operațiuni de transfer de bani instant, iar în prezent aplicația este folosită de peste 2 milioane de români. În prezent, Revolut UAB pune la dispoziția clienților servicii de creditare în Lituania, Polonia, Irlanda și România.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes