Connect with us
Publicitate

Economic

Peste 1.000 de restaurante și-au actualizat meniurile conform cererilor ANPC prin intermediul unei aplicaţii dezvoltată de o firmă braşoveană

Publicat

pe

Compania IT Visual Fan, deținătoare a brandului Allview, anunță că în doar trei săptămâni aplicația Era HoReCa a fost folosită de peste 1.000 de reprezentanți ai restaurantelor și a generat peste 10.000 de rețete. În plus, aplicația a fost îmbunătățită cu un calculator de conversie care transformă cantitatea brută a produselor crude în cantități nete, în funcție de modalitatea de preparare (fiert, prăjit, copt și altele).

Aplicația Era HoReCa oferă o bază de date în continuă creștere, care acum are aproximativ 12.000 de ingrediente care conțin detaliile nutriționale, inclusiv alergeni și aditivi alimentari, verificate de Universitatea de Alimentație și Turism Brașov. Pentru a veni în întâmpinarea unităților de restaurație publică, Allview organizează un seminar online în data de 17 martie la ora 11:00, unde vor fi prezentate toate informațiile necesare pentru a-și completa meniul, inclusiv exemple concrete de calcule și răspunsurile ANPC la cele mai întâlnite întrebări. Detalii despre eveniment se regăsesc la adresa: https://allview.ro/seminar.

Publicitate

”Suntem încântați să vedem că atât de mulți reprezentanți ai unităților de restaurație publică au ales aplicația noastră Era HoReCa. Vom continua să investim în mod constant în aplicație și să adăugăm noi functionalități pentru a ne asigura că toți utilizatorii noștri sunt pe deplin multumiți și că vom rămăne prima opțiune pentru toți cei care doresc o soluție pentru solicitările legale”, a declarat Lucian Peticilă, CEO Visual Fan S.A.

Prin aplicația Era HoReCa, unitățile HoReCa se aliniază cerințelor legale ale Ordinului nr. 201/2022 și oferă o experiență nutrițională completă clienților lor, prin afișarea declarației nutriționale, ingredientelor în ordine descrescătoare a cantității, cu mențiunile despre produsele congelate, alergenii și aditivii sortați pe categorii.

Era HoReCa este o aplicație care face parte din sistemul Era Health, un sistem inovativ, care oferă soluții personalizate, datorită modului inteligent de calcul și ajustare continuă a micronutrienților și macronutrienților rețetelor recomandate, pentru atingerea rapidă a obiectivelor fiecărui utilizator. Aplicația dispune de o bază de date complexă de produse și permite generarea de meniuri personalizabile cu imagini pentru fiecare rețetă în parte, iar pentru unitățile care au mai multe locații, acestea pot fi gestionate dintr-un singur cont.

Publicitate

Compania a lansat Strategia Green by Allview în 2021, prin care a integrat cu succes trei noi linii de business, cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții, de a reduce amprenta de carbon și de a optimiza costurile utilizatorilor. Acestea includ ERA Health, un sistem complex care promovează o alimentație echilibrată, Solar Energy, o soluție durabilă pentru generarea de energie verde și Visual EV, o divizie specializată în distribuția de vehicule electrice.

Adăugarea ingredientelor proprii și crearea de semipreparate (ingrediente compuse), precum și posibilitatea de a edita peste 1000 de rețete predefinite, cu imagini, ingrediente, valori nutriționale, alergeni și aditivi sortați pe categorii, sunt alte funcționalități utile ale aplicației. Ingredientele folosite în rețete vor putea fi înlocuite rapid, atunci când sunt modificate din diverse motive (stoc, înlocuirea cu un produs mai bun, ș.a.), iar utilizatorii vor putea adăuga ingredientele proprii. Toate rețetele sunt confidențiale și vizibile doar în contul utilizatorului care le-a creat.

Principalele beneficii pe care utilizatorii le obțin prin accesarea aplicației Era HoReCa sunt:

  • Bază de date complexă de produse crude și etichetate, inclusiv coapte, prăjite, fierte, cu informații reale despre macronutrienți, alergeni și lista completă de aditivi alimentari, sortați pe categorii;
  • Calculator conversie ingrediente din crud în gătit;
  • Căutare ingrediente după cod de bare sau denumire;
  • Peste 12.000 de ingrediente;
  • Export rețetă cu toate detaliile, conform legii 1169/2011;
  • Generare meniu compact sau cu imagini (disponibil doar în versiunea PRO);
  • Locații multiple în același cont;
  • Adăugarea ingredientelor proprii și crearea de semipreparate (ingrediente compuse);
  • Mai mult de 1000 de rețete predefinite, editabile, cu ingrediente și valori nutriționale;
  • Confidențialitatea rețetelor.

Era HoReCa oferă suport telefonic sau prin e-mail pentru orice întrebare sau situație întâmpinată. Aplicația oferă 4 planuri tarifare, lunare sau anuale, care încep de la 69 de lei / lună și care pot fi consultate la adresa https://www.allview.ro/era/horeca.

Despre Visual Fan

Publicitate

Compania Visual Fan, deținătoarea brandului Allview înființată la Brașov în 2002 și produce telefoane mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. A lansat cel mai complex sistem Smart Home din România (2016), AVI – singurul asistent vocal în limba română (2017), a fost printre primele companii din Europa care a încheiat un parteneriat direct cu Google Android TV™ (2019), fiind primul brand din România care a adoptat tehnologia QLED (2020).

În anul 2022, compania a adăugat în portofoliu sistemul Era Health, a cărui prioritate este de a crea produse și aplicații ce susțin o alimentație sănătoasă și a lansat divizia Allview Industry, care integrează produse destinate pieței energiei verzi. Este prezentă pe piețele IT&C din peste 10 țări. Allview investește constant în R&D (cercetare și dezvoltare) și își propune ca, pe termen lung, să creeze un robot inteligent – asistent personal.

Firma este listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes