Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Peste 1.000 de iubitori de animale au semnat o petiţie prin care se cere anularea amenzii pe care Garda de Mediu a aplicat-o asociaţiei care a salvat de la moarte doi ursuleţi

Redactia Brasov

Publicat

pe

Ieri, Asociația Prietenii Berzelor, din Sibiu, a primit o amendă de 10.000 de lei din partea Gărzii de Mediu pentru că nu a aşteptat actele prin care să primească avizul de a duce doi pui de urs la Zărnești. Astăzi, în mediul online a apărut o petiţie prin care se cere anularea acestei amenzi, asta pentru că iubitorii de animle spun că dacă s-ar fi aşteptat după aviz putea fi prea târziu.

În doar câteva ore de la publicarea petiţiei pe platforma petitieonline.com, aceasta a fost semnată de peste 1.000 de iubitori de animale.

„Asociația Prietenii Berzelor Cristian a primit amendă de 10.000 de lei, vineri, de la Garda de Mediu Sibiu, pentru că au dus puii de urs abandonați lângă o casă din Biertan, județul Sibiu, la sanctuarul de la Zărnești, fără să aștepte hârtiile de relocare, considerând că e mai importantă salvarea.

Publicitate

Cerem anularea amenzii emisa pe criterii de incompetenta!”, scrie în petiția semnată de către iubitorii de animale.

Publicitate
Publicitate
1 Comentariu
  • Avatar Elena Taut spune:

    Eu consider ca este un mare abuz sanctionarea acestei persoane!

  • Publicitate
    Publicitate

    De Interes

    >