Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Peste 1.000 de iubitori de animale au semnat o petiţie prin care se cere anularea amenzii pe care Garda de Mediu a aplicat-o asociaţiei care a salvat de la moarte doi ursuleţi

Publicitate

Publicat

pe

Ieri, Asociația Prietenii Berzelor, din Sibiu, a primit o amendă de 10.000 de lei din partea Gărzii de Mediu pentru că nu a aşteptat actele prin care să primească avizul de a duce doi pui de urs la Zărnești. Astăzi, în mediul online a apărut o petiţie prin care se cere anularea acestei amenzi, asta pentru că iubitorii de animle spun că dacă s-ar fi aşteptat după aviz putea fi prea târziu.

Publicitate

În doar câteva ore de la publicarea petiţiei pe platforma petitieonline.com, aceasta a fost semnată de peste 1.000 de iubitori de animale.

„Asociația Prietenii Berzelor Cristian a primit amendă de 10.000 de lei, vineri, de la Garda de Mediu Sibiu, pentru că au dus puii de urs abandonați lângă o casă din Biertan, județul Sibiu, la sanctuarul de la Zărnești, fără să aștepte hârtiile de relocare, considerând că e mai importantă salvarea.

Cerem anularea amenzii emisa pe criterii de incompetenta!”, scrie în petiția semnată de către iubitorii de animale.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Elena Taut

    4 aprilie, 2021 at 9:58 am

    Eu consider ca este un mare abuz sanctionarea acestei persoane!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes