Connect with us
Publicitate

Util

Peste 1.000 de elevi din Braşov s-au întors la școală în această săptămână, după de au făcut cursuri online

Publicat

pe

În 315 unităţi şcolare din totalul de 418 care funcţionează în judeţul Braşov elevii sunt prezenţi fizic la ore, numărul celor care au revenit, de luni, în bănci, crescând cu peste 1.000 faţă de săptămâna anterioară, a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Braşov.

Publicitate

„Numărul elevilor care au revenit cu prezenţă fizică în şcoli în această săptămână, faţă de cea anterioară, a crescut cu peste 1.000. Astfel, în 315 din 418 unităţi şcolare de pe raza judeţului Braşov activităţile didactice se desfăşoară cu prezenţă fizică. Aceasta este urmarea firească a scăderii ratei de infectare, coroborată cu creşterea numărului de vaccinaţi în rândul personalului din sistemul de învăţământ. La această creştere a contribuit şi Ordinul comun al miniştrilor Educaţiei şi Sănătăţii, conform căruia în localităţile în care rata de infectare a scăzut sub 3/1.000 elevii revin în unităţile şcolare cu prezenţă fizică indiferent de procentul de vaccinare în rândul cadrelor didactice”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al ISJ Braşov, Valentin Bucur.

Potrivit acestuia, procentul cadrelor didactice vaccinate în judeţ a ajuns la 64,2%.

Conform datelor publicate de DSP, luni, 31 de localităţi din judeţ aveau o incidenţă cumulată COVID-19 de sub 3 cazuri la 1.000 de locuitori.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes