Connect with us
Publicitate

Social

ACTUALIZARE / Condițiile în care se renunță la mască în birou

Publicat

pe

woman in maroon long sleeve shirt wearing white mask

Masca de protecție nu va mai fi obligatorie pentru persoanele vaccinate la muncă, în birourile în care sunt cel mult 5 persoane, toate vaccinate, potrivit informațiilor obținute de jurnaliștii Digi24. În această după amiază are loc ședința CNSU, urmată de o şedinţă de guvern, în care ar urma să fie luată această decizie.

ACTUALIZARE. Șeful DSU, Raed Arafat, a precizat că la mască se poate renunța doar în birou, nu și în spațiile comune. Dacă într-un birou cu 5 oameni unul singur este nevaccinat, toți trebuie să poarte mască.

ACTUALIZARE. Masca rămâne în continuare obligatorie, cu excepția locului de muncă, dacă  în birou sunt cel mult 5 persoane, toate vaccinate.

Măsura se discută la ședința CNSU, care este în desfășurare la această oră.

Publicitate

Masca poate fi dată jos doar dacă persoanele sunt complet vaccinate și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Măsura este valabilă doar în birourile unde nu este permis accesul publicului sau a altor lucrători

La ședința CNSU urmează să fie stabilite detalii despre ce se întâmplă dacă într-un spațiu închis sunt atât persoane vaccinate, cât și persoane nevaccinate, potrivit informațiilor Digi24.

În prezent, masca de protecție nu mai este obligatorie doar în aer liber, cu excepția locurilor aglomerate.

Potrivit hotărârii de guvern aflate în vigoare, următoarea etapă de relaxare a măsurilor anti-COVID ar urma să aibă loc la 1 iunie.

https://stagingfinastg.wpengine.com/cnsu-a-anuntat-masurile-de-relaxare-valabile-de-la-1-iunie-fara-masca-in-birouri-nunti-cu-70-de-persoane-spectacole-cu-1000-de-participanti/

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes