Connect with us
Publicitate

Eveniment

Permise de conducere false făcute de un brașovean și un sibian

Publicat

pe

Un brașovean și un sibian au fost reținuți, bănuiți că, între anii 2019 – 2022, au falsificat mai multe permise de conducere.

În 2020, polițiștii opriseră pentru verificări doi șoferi care, la controlul documentelor, au prezentat permise false, din cercetări rezultând că cei doi șoferi nu ar avea dreptul de a conduce.

Investigația polițiștilor s-a extins și astfel au fost identificați și prinși un bărbat în vârstă de 59 de ani, din județul Brașov, respectiv un sibian în vârstă de 46 de ani, bănuiți că, în perioada 2019 – 2022, ar fi falsificat permise de conducere și ar fi intermediat obținerea de documente false, informează IPJ Sibiu.

În urma a două percheziții făcute în județele Sibiu și Brașov, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi bărbați, cercetați penal pentru fals material în înscrisuri oficiale (4 acte materiale).

Publicitate

La locuinţele celor doi bărbați au fost găsite mai multe permise de conducere, aflate în curs de expertizare.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Săliște, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes