Connect with us
Publicitate

Eveniment

Peripeţiile unui braşovean care a vrut să vină acasă cu avionul, de la Barcelona: „Am aterizat în București. Ni s-a comunicat în timp ce așteptam în Madrid decolarea. Zborul a fost în 3 octombrie în loc de 4 octombrie”

Publicat

pe

Un turist care a vrut să ajungă de la Barcelona la Brașov a avut o experienţă foarte proastă cu avionul în care s-a aflat. Bărbatul a ajuns să aibă o experiență cu totul diferită atunci când a ales să zboare cu compania aeriană Dan Air. Braşoveanul, care a relatat întâmplarea pe Facebook, a împărtășit o poveste despre zborul său cu această companie.

„Am aterizat în București în loc de Brașov. Ni s-a comunicat acest lucru în timp ce așteptam în Madrid decolarea. Zborul inițial a fost în 4 octombrie Barcelona-Brașov. În timp ce ne pregăteam să plecăm spre Barcelona, am aflat că întoarcerea va fi în 3 octombrie în loc de 4 octombrie. Am renunțat la ultima noapte de cazare. În aeroport am așteptat 5 ore pentru că avionul dinspre Brașov a întârziat. Apoi s-a schimbat ora de zbor din Barcelona. Apoi am aflat că vom zbura cu escală în Madrid de 1 oră stop tehnic, însă am stat 4 ore în Madrid, timp în care am fost informați că vom ateriza în București. Acum, după insistențe, ne aflăm în autocar spre Brașov.”

Această experiență nu a fost doar despre întârzieri și schimbări neașteptate de planuri, ci și despre lipsa totală de comunicare din partea Dan Air. Pasagerul se simte dezamăgit și frustrat de modul în care a fost tratat de companie, spunând: „Cel mai trist este însă faptul că nu există comunicare, rămânând mereu sentimentul că totul este premeditat și că involuează progresiv relația Dan Air – pasager. O atitudine dictatorială nejustificată. Nu am mai postat niciodată pe Facebook comentarii critice, însă din spirit civic consider util să știți cu toții ce riscuri vă asumați când achiziționați bilete la Dan Air. Am așteptat de ani de zile și am urmărit cu interes momentul în care voi decola și ateriza acasă în Brașov și pot să vă spun că mi l-au ‘distrus’. Au reușit să îmi strice atât mie, cât și celor circa 200 de pasageri toate planurile și să ne impingă la cheltuieli de timp, bani și energie neprevăzute. Sper să văd o reacție din partea Dan Air. Una profesională și nu doar o pasivitate comercială specifică unei firme de duzină.”

Această poveste dezvăluie provocările și frustrările pe care le pot întâmpina pasagerii atunci când călătoresc cu o companie aeriană care nu oferă o comunicare clară și o experiență de călătorie transparentă.

Publicitate

Este un apel la responsabilitate și profesionalism din partea Dan Air pentru a îmbunătăți relația cu pasagerii și pentru a asigura o călătorie mai plăcută și mai lipsită de surprize neplăcute în viitor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Totora ena

    4 octombrie, 2023 at 4:50 pm

    Cu siguranta dan air nu are nici o vina Romatsa si aeroportul Brasov sunt de vina . Eu nu am curaj sa fac rezervare la aceasta firma sa dai un ban avans inseamna incredere si acesti indivizi nu o merita . Pe ei scrie faliment Wiz air nu investește in curse noi la Brasov sa pare ca avem soarta pecetluita cu aeroportul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes