Connect with us
Publicitate

Eveniment

Percheziţii la un bărbat din Râşnov, după ce a furat un picamer de la o firmă

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, au pus în aplicare, la data de 28 iunie, un mandat de percheziție domiciliară, la adresa unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, în dauna unei societăți comerciale din orașul Râșnov, județul Brașov.

Publicitate

Cercetările au fost demarate de polițiști, după ce aceștia au fost sesizați, la începutul lunii iunie, de către administratorul unei societăți comerciale, cu privire la furtul mai multor bunuri din incinta punctului de lucru al societății, situat în orașul Râșnov, prejudiciu estimat fiind de aproximativ 9.000 de lei.

Demersurile efectuate de către polițiști au dus la identificarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei, respectiv un bărbat de 44 de ani, din orașul Râșnov, dar și la stabilirea modalității de comitere a faptei. Acesta ar fi pătruns pe timpul nopții în incinta societății, prin forțarea sistemelor de asigurare a ușilor, de unde ar fi sustras un picamer industrial de mari dimensiuni și elemente de instalații sanitare-termice.

În urma percheziției efectuate, polițiștii au descoperit și ridicat picamer-ul industrial, precum și mai multe articole de vestimentație, în vederea continuării cercetărilor în cauză.

Publicitate

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului de Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Brașov.

În baza materialului probator existent, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de persoana bănuită, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de 29 iunie, bărbatul a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Judecătoriei Zărnești, care a dispus măsura arestării preventive a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Poliției Stațiunii Râșnov, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a persoanei bănuite, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes