Connect with us
Publicitate

Eveniment

Percheziţii la proxeneţi din Braşov şi Bacău. Au determinat o tânără de 21 de ani să se prostitueze

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii de investigații criminale din Onești, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești au efectuat percheziții în municipiu și în județul Brașov, la domiciliile a 4 persoane bănuite de comiterea infracțiunii de proxenetism.

Pe 15 februarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Onești, fiind în continuarea cercetărilor în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism au efectuat o percheziție în municipiu, la domiciliul unei tinere de 21 de ani, transmite ziaruldebacau.ro.

Din cercetări a reieșit faptul că, tânăra ar fi practicat prostituția și ar fi consumat la domiciliu substanțe interzise, împreună cu mai multe persoane. În urma percheziției, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe dispozitive electronice și o substanță cristalină susceptibilă a fi interzisă ce a fost înaintată Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău.

Pe 19 februarie, polițiștii au pus în aplicare 3 mandate de percheziție în Onești și în județul Brașov, la domiciliile a 3 bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 37 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de proxenetism. Din cercetări a reieșit că, în perioada mai 2023 – februarie 2024, cei în cauză ar fi determinat-o pe tânăra de 21 de ani să practice prostituția.

După administrarea probatoriului, polițiștii i-au reținut pe cei 3 bărbați pentru 24 de ore și i-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău, ulterior, cei în cauză fiind prezentați instanței de judecată care a dispus măsura controlul judiciar pentru 60 de zile față de aceștia.

Publicitate

Suportul de specialitate a fost asigurat de Brigada Operaţiuni Speciale Bacău. Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes