Connect with us
Publicitate

Eveniment

Percheziții la o vilă și o pensiune din Brașov care au funcționat ilegal timp de 4 ani. Polițiștii spun că administratorii nu au înregistrat încasările din perioada 2017 – 2021

Publicat

pe

Administratorii a două unități de cazare din județul Brașov au ajuns în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov. În această dimineață polițiștii de la investigarea criminalității economice au făcut trei percheziții domiciliare la sediul social al celor două unități, dar și la domiciliile administratorilor.

Din cercetările efectuate în cauză, s-a stabilit faptul că, în perioada 2017-2021, administratorii celor două unități de cazare, reprezentând o pensiune și o vilă, au procedat la omisiunea înregistrării în contabilitate ori în alte documente legale a tuturor veniturilor obținute din prestarea serviciilor turistice. În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, înscrisuri extracontabile, respectiv sume de bani provenite din săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, acestea urmând a fi administrate ca probatoriu în cadrul dosarului penal constituit. Totodată, polițiștii brașoveni au pus în executare 2 mandate de aducere, persoanele bănuite fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru evaziune fiscală în domeniul turismului, iar în zilele următoare anchetatorii vor decide dacă vor lua vreo măsură preventivă față de administratorii celor două societăți comerciale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes