Connect with us
Publicitate

Eveniment

Percheziţii la doi proxeneţi din Braşov. Aveau două fete „la produs”, care „lucrau” în tot judeţul

Publicat

pe

Publicitate

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “proxenetism”.

Din cercetări a rezultat faptul că în perioada iunie 2020 – februarie 2021, un bărbat din județul Brașov, ar fi determinat și ar fi înlesnit practicarea prostituției de către două femei, în diverse locații din județul Brașov, obținând foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către acestea.

Totodată, o femeie din municipiul Brașov ar fi înlesnit practicarea prostituției de către persoanele mai sus-menționate, în sensul că ar fi administrat în totalitate anunțurile deținute de către acestea pe o platformă online.

La data de 16 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă necesare continuării cercetărilor.

Publicitate

În urma probatoriului administrat în cauză, cei doi autori au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, iar ulterior instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile pentru bărbatul în cauză și măsura controlului judiciar pentru femeie.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Precizăm faptul că activitățile procedurale efectuate în timpul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de Procedură Penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a prezumției de nevinovăție.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes