Connect with us
Publicitate

Eveniment

Percheziţii la Braşov şi Galaţi, la traficanţi de droguri

Publicat

pe

Publicitate

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Galaţi au efectuat 5 percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal având ca obiect comiterea infracţiunii de operaţiuni neautorizate cu substanţe psihoactive.

Astfel, la data de 3 iunie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galaţi au efectuat 5 percheziţii domiciliare, în judeţele Galaţi şi Braşov, la persoane bănuite de operaţiuni neautorizate cu substanţe psihoactive. Totodată, au fost puse în aplicare 25 de mandate de aducere.

Din cercetări a reieşit că, pe parcursul ultimilor doi ani, persoanele bănuite ar fi comercializat substanţe psihoactive, în judeţul Galaţi.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 50 de grame substanţe psihoactive, telefoane mobile şi suma de 2.200 de lei.

Publicitate

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, faţă de alţi trei fiind dispusă măsura controlului judiciar.
La acţiune au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes