Connect with us
Publicitate

Eveniment

Percheziţii la Braşov într-un dosar de proxenetism. Au fost găsite 3 arme

Publicat

pe

Polițiștii din Prahova, împreună cu procurori din cadrul Parchetului pe de lângă Judecătoria Ploiești, au efectuat marţi nouă percheziții domiciliare, în județele Prahova și Brașov, la domiciliile unor persoane bănuite de proxenetism. 11 mandate de aducere au fost puse în executare.

Din cercetări a reieșit că, în perioada aprilie 2018 – prezent, persoanele bănuite ar fi înlesnit practicarea prostituției în țară și în străinătate, obținând foloase materiale de pe urma acestor activități.

Publicitate

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 300.000 de euro.

Polițiștii au ridicat, în urma perchezițiilor efectuate, telefoane mobile, 2 pistoale de tip airsoft, 1 pistol cu aer comprimat, din categoria celor supuse autorizării, documente, înscrisuri, bani și un autoturism.

10 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pentru audieri. În urma probatoriului administrat, șapte bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Publicitate

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes