Connect with us
Publicitate

Eveniment

Percheziţii în mai multe judeţe, inclusiv la Braşov, la persoane bănuite de evaziune fiscală cu material lemnos

Publicat

pe

32 de percheziții au fost desfăşurate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor firme din județele Olt, Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Braşov, Alba şi municipiul Bucureşti, într-un dosar privind evaziunea fiscală cu material lemnos. Cinci persoane au fost ridicate de poliţişti.

Publicitate

Anchetatorii spun că două persoane din comuna Berevoieşti, judeţul Argeş, ar fi comercializat cantităţi importante de material lemnos, achiziţionat din cadrul unui ocol silvic de pe raza judeţului Olt, pe care ulterior l-ar fi valorificat fără a fi declarate veniturile realizate, prejudiciul neputând fi estimat.

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate mai multe documente, 5 persoane, toate din judeţul Argeş, fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în baza unor mandate de aducere, pentru a fi audiate și a fi dispuse măsuri legale.

Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciilor de Investigare a Criminalității Economice din judeţele  Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Braşov, Alba şi municipiul Bucureşti şi luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt şi Argeş.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes