Connect with us
Publicitate

Eveniment

Percheziţii în Făgăraş. Poliţiştii au căutat mai multe lucruri furate. Printre ele un motor de barcă şi o centrală termică

Publicat

pe

În cursul zilei de 25 februarie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au efectuat cinci percheziții domiciliare în județele Sibiu și Brașov. Cinci persoane au fost aduse la audieri, iar patru au fost reținute.

La data de 4 februarie, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a înregistrat o plângere prin care se reclama faptul că, în cursul nopții de 3/4 februarie, persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri dintr-un container metalic situat pe raza localității Cristian, județul Sibiu. Printre bunurile sustrase se numără un motor de barcă, un polizor, o centrală termică, un aparat de sudură profesional și altele, valoarea prejudiciului creat ridicându-se la suma de 60.600 de lei.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Astfel, în vederea documentării și probării activității infracționale, la data de 25 februarie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au efectuat cinci percheziții domiciliare pe raza județului Sibiu, în localitatea Mag, respectiv pe raza județului Brașov, în municipiul Făgăraș, fiind puse în aplicare cinci mandate de aducere.

Publicitate

Totodată, ca urmare a perchezițiilor efectuate, s-a reușit recuperarea prejudiciului aproape în totalitate.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii sibieni au dispus reținerea pentru 24 de ore a patru persoane, bănuite de săvârșirea faptei. Este vorba despre trei bărbați cu vârsta de 26, 28, respectiv 34 de ani și o tânără în vârstă de 26 de ani, toți domiciliați în satul Mag, județul Sibiu. Aceștia urmează să fie prezentați instanței cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Acțiunea polițiștilor sibieni a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Brașov, Poliția Municipiului Făgăraș.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes