Connect with us
Publicitate

Eveniment

Percheziţii în Braşov, Bucureşti şi alte 4 judeţe într-un dosar de delapidare cu materiale reciclabile. Prejudiciul, 23 de milioane de lei

Publicat

pe

Poliţiştii Capitalei şi procurorii Parchetului Curţii de Apel Bucureşti au reţinut trei persoane într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de delapidare, prejudiciul fiind de aproximativ de 23.000.000 lei.

Miercuri, poliţişti şi procurorii bucureşteni au pus în aplicare 35 de mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Braşov, Mehedinţi, Vâlcea şi Timiş şi au pus în aplicare trei mandate de aducere informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Cercetările au fost declanşate ca urmare a unei sesizări formulate de către o persoană juridică ce activează în domeniul materialelor reciclabile, prin care reclama faptul că societatea ar fi fost prejudiciată prin plata unor servicii care în fapt nu au fost prestate.

„În baza materialului probator administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că o persoană din managementul societăţii, prin intermediul unor societăţi comerciale ale unor apropiaţi, ar fi emis şi achitat plăţi pentru servicii ce nu au fost niciodată prestate. În urma percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, persoanele depistate fiind conduse la audieri”, arată sursa citată.

Publicitate

Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 43 şi 47 de ani, au fost reţinuţi şi s-a pus sechestru asigurător asupra bunurilor imobile şi mobile ce le aparţin.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes