Connect with us
Publicitate

Prima pagină

Pentru medici: bilete de avion GRATUITE cu Qatar Airways în perioada 12 mai – 28 noiembrie 2020

Publicat

pe

Publicitate

Drept mulțumire pentru efortul depus de către îngerii în halate albe, Qatar Airways pune la bătaie 100.000 de bilete de avion full flex gratuit(cu exceptia taxei de aeroport).

Dacă sunteți medic, tot ce trebuie să faceți este să aplicați pentru un voucher în perioada 12 – 18 mai 2020 pe situl Qatar airways

Voucher-ul este valabil pentru 2 persoane și este disponibil inclusiv pe zborurile operate de către Qatar Airways de pe aeroportul Internațional Henri Coandă din București.

Sunt oferite pe sistemul primul venit primul servit, așadar dacă sunteți medic aplicați cât mai repede posibil.

Publicitate

Termeni și condiții

Perioada de ofertă: între 12 și 18 mai 2020
Perioada de rezervare a codului promoțional: În perioada 12 mai – 28 noiembrie 2020
Perioada de călătorie: 26 mai – 10 decembrie 2020 (ultima călătorie de ieșire)
Codul promoțional se aplică numai biletelor Economy Class.
Taxele sunt plătite de pasager.
Codul promoțional este valabil pentru o singură rezervare pentru până la două bilete pentru adulți (vârsta peste 12 ani) pentru profesionistul medical și un însoțitor.
Profesioniștii medicali eligibili vor avea dreptul la o singură rezervare în perioada campaniei. Dacă se face mai mult de o rezervare, prima rezervare va fi păstrată și orice rezervări ulterioare vor fi anulate automat.
Rezervările trebuie făcute cu cel puțin 14 zile înainte de plecare.
Biletele sunt limitate la 100.000 și sunt disponibile la prima servire. O alocare zilnică de coduri va fi distribuită pe țară pe toată perioada ofertei. Alocarea se reîmprospătează zilnic la ora Doha la miezul nopții (GMT + 3).
Informațiile cu caracter personal prezentate pe formularul de înregistrare (numărul pașaportului) sunt necesare pentru a se potrivi cu rezervatorul principal (profesionist în domeniul sănătății) în cadrul rezervării.
Qatar Airways nu va fi responsabil pentru nicio diferență de tarif dacă un client nu introduce codul promoțional unic în momentul rezervării.
Codul promo este valabil pe itinerarile de zbor unice, retur și multicity ale Qatar Airways în întreaga lume, excluzând parteneriate de coduri și interlineare. Consultați lista de destinații operate de Qatar Airways mai jos.
Biletele nu sunt transferabile.
În cazul anulării involuntare a zborului, pasagerul poate rezerva și schimba data sau destinația la orice zbor operat de Qatar Airways.
Biletele vor fi pe deplin flexibile, fiind permise un număr nelimitat de destinații sau modificări de date fără taxe.
Prețul afișat la momentul rezervării va include suma totală a taxelor care trebuie plătite. Nu se vor plăti tarifele de bază și la taxele suplimentare.
Locurile sunt limitate și sunt supuse disponibilității.
Această ofertă nu poate fi combinată cu nicio altă promoție.
Se aplică alți termeni și condiții, vă rugăm să consultați regulile tarifului la momentul rezervării.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes