Connect with us
Publicitate

Prima pagină

Pentru că a fost industria cel mai rău afectată de pandemie, HoReCa cere vaccinare cu prioritate: „Trebuie să primim o protecție suplimentară”

Publicat

pe

Publicitate

În solicitarea trimisă către autorități, Președintele Patronatului din Timișoara spune că cei din industria hospitalitatii au fost obligați să-și închidă afacerile încă de la începutul pandemiei, pe motiv că sunt cosiderati vectori de răspândire a virusului. Însă acum, când vine vorba de vaccinare, ei au fost uitați.

Corina Macri, Președinte Horetim, cea care a trimis marți memoriul către autorități a declarat că încă nu a primit răspuns, notează bugetul.ro.

„Noi sperăm să vină, totuși. Nu-i normal. Dacă, de atâtea luni de zile, industria ospitalităţii este restricționată pe motiv că este cel mai riscant factor de răspândire a virusului, așteptăm și un răspuns pe măsură. În așa fel încât cei care lucrăm în această industrie să putem fi vaccinați și să putem funcționa în continuare. (…) Trebuie să primim o protecție suplimentară.

Angajații noștri au fost primii care ne-au întrebat “noi de ce nu suntem vaccinați, din moment ce suntem primii cărora ni s-a cerut să ne restricționăm, să înțelegem că reprezentăm un factor de risc, să lucrăm la capacitate minimă, atunci de ce acum nu suntem ajutați să putem intră în normalitate?”

Publicitate

Noi nu ne gândim la a reveni la funcționarea din trecut ci, așa cum funcționăm acum, avem nevoie de o protecție suplimentară.

Am discutat și cu colegii mei la nivel național. Toți sunt de acord cu această acțiune. Nu e normal să fim priviți condiționat, în funcție de cum sunt interesele fiecăruia.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes