Connect with us
Publicitate

Social

Pentru admiterea la facultate se mai susţine examen doar la Medicină

Publicat

pe

În intervalul 8-15 iulie 2020 se vor desfăşura înscrierile la facultăți. Din cauza pandemiei, dosarele de înscriere vor fi depuse exclusiv on-line. Facultatea de Medicină din cadrul Universității „Transilvania” este singura care va mai avea un examen de admitere, restul facultăților din Brașov optând pentru admiterea studenților doar pe bază de dosar.

Datorită faptului că Universitatea „Transilvania” a realizat anul acesta performanța de a fi menționată în prestigiosul clasament internațional „Shanghai”, este de așteptat ca studenții să opteze pentru un loc la una dintre facultățile acestei universități.

Ca în fiecare an, Universitatea „Transilvania” le oferă românilor de pretutindeni și cetățenilor din țări terțe UE șansa să depună dosar de admitere, rezervându-le locuri separate. Noutatea este că, atașat la dosar, au nevoie de un certificat medical, care să ateste că nu suferă de boli contagioase și inclusiv mențiuni legate de virusul SARS-CoV-2.

În cazul în care este necesară prezența fizică a candidatului, acestuia i se cere să prezinte rezultatul negativ al unui test SARS-CoV-2, efectuat cu 3-4 zile înainte de examen.

Publicitate

Antonio Dodiţă

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes