Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Pensiunile din Viscri au fost rezervate în proporție de 100% pentru perioada vizitei Regelui Charles. Monarhul britanic va ajunge în România pe 2 iunie

Publicat

pe

Este agitație mare la Viscri, în acest zile, pentru că localnicii se pregătesc să întâmpine sutele de turiști care vor să îl întâmpine pe cel mai de seamă musafir al satului. Regele Charles al Marii Britanii va ajunge în România pe 2 iunie, iar în agenda sa este inclusă și o vizită în micul sat de munte de care monarhul s-a îndrăgostit iremediabil.

Publicitate

Vestea că Charles al III-lea va face prima sa vizită oficială, în calitate de suveran, în România, s-a răspândit rapid, iar în scurt timp pensiunile din Viscri s-au ocupat în totalitate pentru perioada în care regele se va afla în țara noastră.

Potrivit adevarul.ro, gradul de ocupare în pensiuni este de 100%. Asta înseamnă că niciun loc de cazare nu mai este disponibil la Viscri, cu doar o săptămână înainte de vizita regelui Charles. La pensiunile din satul brașovean sunt peste 150 de locuri de cazare, însă toate au fost rezervate pe întreaga perioadă în care este anunțată vizita suveranului britanic în țara noastră.

Este pentru prima dată când un rege al Marii Britanii și Irlandei de Nord vizitează România, iar compatrioții noștri nu vor să scape ocazia de a fi cât mai aproape de înalta față regală. Cei care și-au rezervat locuri în pensiunile de la Viscri speră că vor putea chiar schimba două vorbe cu regele Charles, cel care are mai multe proprietăți în Transilvania.

Publicitate

Majestatea Sa este așteptată să ajungă în România în 2 iunie și între locurile în care va merge se numără și Viscri. Nu numai locurile de cazare de aici au fost rezervate în totalitate, ci chiar și cele din împrejurimi, astfel că va fi foarte multă lume în momentul în care va sosi suveranul britanic.

„Nu mă gândeam ca un monarh al Marii Britanii să facă prima lui vizită în România. Este o dovadă că iubește natura de la Viscri, Mălâncrav și Valea Zălanului, iubește flora și fauna de aici și a ales și un moment extraordinar, pentru că acum câmpurile sunt pline de flori”, a declarat Dumitru Gărgărici, viceprimarul comunei Bunești, din care face parte și satul Viscri.

Reprezentanții Casei Prințului Charles din Viscri spun că suveranul este o persoană simplă, pentru care nu vor pregăti nimic special, deoarece nu numai că nu dorește delicatese greu de găsit, dar este foarte încântat să mănânce hrana obișnuită a locuitorilor din zonă.

Astfel, pentru Charles al III-lea vor fi aduse gemuri, brânză și alte produse făcute chiar la Viscri. Aici totul este natural și regele este foarte fericit să poată trăi măcar pentru câteva zile la fel ca sătenii din Viscri, în aer curat și cu produse cu adevărat bio.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes