Connect with us
Publicitate

Eveniment

Pensionar din Braşov, şantajat de amanta de 25 de ani că va dezvălui relaţia lor. Bătrânul a apelat la Poliţie când tânăra i-a cerut 5.000 de lei

Publicat

pe

Un pensionar din Braşov, îndrăgostit de amanta cu 35 de ani mai tânără, a mers la Poliţie şi a cerut ajutor, ca să nu sufere din dragoste, după ce tânăra, care nu îi împărtăşea dragostea, l-a speriat.

Publicitate

Pensionarul în vârstă de 60 de ani s-a îndrăgostit de tânăra de 25 de ani şi a început o relaţie extraconjugală cu aceasta. Amanta cu 35 de ani mai tânără nu avea de gând, însă, să pună suflet în relaţia proaspăt înfiripată, ci doar să profite de pe urma pensionarului, transmite antena3.ro.

Astfel, în urmă cu câteva zile, amanta l-a speriat pe bărbatul din Braşov şi l-a ameninţat că îi va spune familiei sale despre relaţia lor dacă nu îi va o sumă importantă de bani, fie şi în rate.

Pensionarul a mers direct la Poliţie, după ce amanta l-a ameninţat şi că îi va distruge maşina sau casa.

Publicitate

Asfel, poliţiştii au deschis o anchetă pentru şantaj şi ameninţare şi au organizat, împreună cu pensionarul, un flagrant în care tânăra amantă a fost prinsă cu banii celui pe care l-a ameninţat chiar cu povestea de dragoste.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale au dispus reținerea unei persoane după ce aceasta l-ar fi amenințat pe un bărbat că îi va face publică relația extraconjugală, pe care ar fi avut-o cu acesta și că îi va provoca distrugerea unor bunuri personale, dacă bărbatul nu îi va da o anumită sumă de bani.

Astfel, după ce polițiștii au primit sesizarea, au constituit un dispozitiv operativ prin care persoana reținută a fost prinsă în flagrant delict în timp ce primea suma de 5000 de lei de la reclamant.

În urma materialului probator administrat în cauză, față de femeia de bănuită de comiterea infracțiunii de șantaj a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acesteia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Ulterior, după prezentarea în fața procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, acesta a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările urmează a fi continuate, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă măsura legală”, se arată într-un comunicat al IPJ Braşov.

Publicitate

Detalii vedeţi AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes