Connect with us
Publicitate

Economic

Penny Market vrea să deschidă un nou magazin la Brașov

Publicitate

Publicat

pe

Germanii de la Rewe și-au manifestat interesul în amenajarea unui nou magazin Penny Market pe Strada Calea București Nr. 98-100, în locul fostului magazin de mobilă Elvila. Primul demers în acest sens a fost întreprins încă de anul trecut de proprietarii spațiului care au solicitat Primăriei Brașov în luna august un certificat de urbanism necesar la eliberarea autorizației de construire în vederea amenajării spațiului existent în magazin Penny Market, fără modificări structurale.

Publicitate

Din august lucrurile par că au avansat din punct de vedere birocratic, întrucât proprietarii sunt foarte aproape de solicitarea autorizației de construire. Conform documentelor documentelor depuse la Agenția de Mediu, magazinul va avea circa 1.130 metri pătrați dintre care 730 vor fi destinați sălii de vânzare, restul spațiului fiind folosit pentru depozitare, camere frigorifice, spații pentru personal și altele.

Același document mai arată că personalul necesar funcționării magazinului va fi de circa șapte persoane pe tură.

Proprietarii spațiului se obligă să realizeze investiția în aproximativ șase luni de la emiterea autorizației de construire.

Publicitate

Magazinul din Astra va fi cel cu numărul șase al germanilor de la REWE din municipiul Brașov.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes