Connect with us
Publicitate

Sport

Pedalează pentru o cauză nobilă. Doi bicicliști, care vor pleca din Brașov, vor parcurge peste 650 de kilometri, prin munții României

Publicat

pe

Publicitate

Florin Vianor Moisa și Bogdan Coman, doi sportivi de performanță și-au unit forțele pentru un vis comun, acela de a le oferi copiilor și adulților cu dizabilități o viață mai bună. Cei doi și-au propus să traverseze Carpații, pe biciclete, ca să strângă bani pentru Fundația Rafel, din Codlea.

Cicliștii vor să parcurgă 650 de kilometri, cu 10.000 de metri diferență de nivel, în doar 24 de ore. Startul se va da vineri, la ora 12.00, chiar din Piața Sfatului, din Brașov. Pe rețelele de socializare a fost publicat și un eveniment pentru cei care vor să îi susțină pe cei doi bicicliști, în demersul lor. Iată ce spun organizatorii:

„Bogdan și Florin fac asta de dragul copiilor și adulților cu dizabilități. Și tu poți pune inima la evenimentul inițiat de ei: poți pedala, alerga, înota etc, îți poți face pagină de Galantom, poți strânge fonduri sau poți, pur și simplu, dona! Fiecare bănuț donat se convertește în terapie și ajută la creșterea calității vieții copiilor și adulților cu dizabilități.

Prin urmare, dragi prieteni, vă invităm:
-să susțineți efortul celor doi sportivi prin donații pentru cauza pe care o susțin, accesând link-urile Galantom:
-să faceți, dacă doriți, voi înșivă sport, inclusiv ciclism, și să ieșiți la mișcare, devenind chiar fundraiseri sportivi, cum sunt ei! Pentru asta, vă putem ajuta să vă faceți o pagină pe site-ul Galantom, dacă vă exprimați această dorință telefonic (0740088933), prin email ([email protected]) sau prin mesaj privat.
-să promovați evenimentul, participând, așadar, la emulația binelui prin sport, pentru a fi cât mai mulți oameni fericiți să facă mișcare și/sau să se manifeste altruist”.

Publicitate

Scopul acestei campanii este de a strânge 20.000 de lei pentru beneficiarii Fundației Rafel. Donații pot fi făcute aici:

https://fundatiarafael.galantom.ro/p/transcarphatiansbogdan

https://fundatiarafael.galantom.ro/p/transcarphatiansflorin

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes