Connect with us
Publicitate

Eveniment

Pe strada prăbuşită peste o casă în centrul Braşovului circulau vehicule grele, deşi zona era pietonală. Inspectoratul Judeţean în Construcţii nu ofetă explicaţii

Publicat

pe

Autorităţile din Braşov au trimis experţii să inspecteze strada din centrul istoric care s-a surpat, în urmă cu trei zile, peste o casă. Zona a fost izolată după incident şi urmează să se facă studii pentru consolidarea drumului.

Publicitate

Inspectoratul Judeţean în Construcţii nu oferă niciun fel de eplicaţii, deşii reporterii Observator au întrebat careveste situaţia acolo.

Autorităţile au izolat zona, dar lucrările de reparaţii mai au de aşteptat.

În zona în care s-a întâmplat acest incident, mai nimic nu s-a schimbat. Au fost instalate garduri, semne rutiere care interzic accesul, benzi care semnalizează pericolul. În rest, zona de ruptură e exact în aceeaşi stare.

„Acolo era stradă pietonală. S-a făcut o groapă pe toată lungimea aceea şi s-a astupat cu pământ, s-a tras asfalt şi au rezolvat problema.”, a spus Benone Prişcu, proprietarul casei.

Publicitate

Primăria a anunţat că situaţia va fi analizată de experţi pentru a se lua şi primele măsuri.

„Se vor face studiile necesare pentru consolidarea întregului tronson de drum, deci nu doar cel afectat, astfel încât să nu mai fie probleme în zona respectivă.”, a spus Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Oamenii din zonă susţin că nu e prima oară când se confruntă cu această problemă.

„Aici, un vecin care a venit, zidul de susţinere al casei, jos. Undeva mai jos, la 200 de metri, tot aşa, a căzut pe casă zidul de susţinere al străzii.”, spune un vecin

Strada surpată era circulată inclusiv de vehicule grele, către șantiere situate în amonte de locul prăbușirii.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes