Connect with us
Publicitate

Economic

Pe platformele de recrutare au apărut anunţuri de angajare pentru vânzători la Târgul de Crăciun din Braşov. Cât pot câştiga cei interesaţi

Publicat

pe

Perioada sărbătorilor de iarnă deschide noi oportunităţi de lucru pentru cei care îşi caută o activitate part-time sau full-time, iar cele mai multe joburi specifice acestui sezon vin din partea organizatorilor de târguri de Crăciun şi a comercianţilor participanţi, care îşi caută personal specializat pentru această perioadă, potrivit datelor publicate de o platformă de recrutare online.

Publicitate

Totodată, transporturile/curieratul şi HoReCa/turismul au deschis noi poziţii temporare, pentru a răspunde corespunzător nevoii în creştere.

În acest sens, în Bucureşti, Sibiu, Craiova, Braşov şi Timişoara au apărut pe BestJobs anunţuri pentru vânzători la Târgul de Crăciun, cu oferte salariale cuprinse între 600 şi 900 de euro.

Programul poate fi atât part-time, cât şi full-time, în funcţie de programul târgurilor. Tot pe BestJobs, candidaţii pot găsi şi anunţuri pentru personal la Târgurile de Crăciun din Austria şi Germania, cu oferte salariale de 3.000 şi 3.500 de euro.

Publicitate

Totodată, centrele comerciale caută consilieri de vânzări pentru pop-up store-uri (magazine tip insulă) cu produse de Crăciun, cu salarii între 900 şi 1.200 de euro pentru un program full-time, în intervalul 10:00 – 22:00, dar şi animatori pentru petreceri de copii, cu oferte de 500 – 700 de euro.

Magazinele care comercializează decoraţiuni de Crăciun caută, de asemenea, consilieri de vânzări, oferind între 500 şi 700 euro pe lună.

„Căutările pentru personal în vânzări au crescut foarte mult în această perioadă, întrucât angajatorii se pregătesc pentru volumul specific sărbătorilor începând de la jumătatea lunii noiembrie. În plus, târgurile de Crăciun de la noi din ţară au devenit tot mai populare, atât pentru publicul autohton, cât şi pentru cel internaţional, drept pentru care găsirea şi pregătirea personalului sunt foarte importante. Odată cu apariţia magazinelor fizice dedicate, şi cele online diversifică oferta şi se pregătesc pentru volume mai mari de lucru, atrăgând candidaţi noi. În tandem cu vânzările, cresc şi livrările, iar cererea de curieri este proporţională”, se arată într-un comunicat al BestJobs, remis joi AGERPRES.

Târgurile de Crăciun din România au devenit tot mai atractive pentru turişti, fiind locul de unde participanţii îşi pot procura cadourile de sezon pentru cei dragi, dar şi unde pot testa preparate locale. Datorită acestei notorietăţi, de la un an la altul, cele mai mari târguri îşi îmbogăţesc oferta pentru participanţi, iar primăriile organizează spectacole şi concerte de sezon. Pregătirea acestor evenimente necesită personal suplimentar şi implică recrutarea de noi angajaţi pe durata lor.

Târgurile din Sibiu şi Craiova sunt deja deschise publicului de pe 17 noiembrie, în timp ce Timişoara, Braşov şi Bucureşti urmează să-şi deschidă porţile după data de 26, respectiv 30 noiembrie.

Publicitate

Turiştii şi românii pot vizita aceste târguri până la începutul anului 2024.

Bestjobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România. Cu o experienţă de peste 22 de ani în domeniu, bestjobs sprijină candidaţii în găsirea jobului potrivit, oferindu-le informaţii salariale actualizate constant, şi îi susţine pe angajatori în procesul de recrutare prin serviciul de tip agenţie – HIRE, care contribuie semnificativ la optimizarea costurilor şi la reducerea timpului de căutare. În orice moment, pe bestjobs sunt peste 35.000 de joburi şi 4,6 milioane de profesionişti conectaţi la piaţa muncii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes