Connect with us
Publicitate

Economic

Pe piața logistică brașoveană are loc o nouă tranzacție importantă. CTP achiziționează 153.000 mp de spații logistice și industriale de la Olympian Parks

Publicat

pe

Publicitate

Piaţa brașoveană a serviciilor logistice, una extrem de activă în ultima perioadă, va cunoaşte o nouă tranzacţie importantă. Unul dintre principalele parcuri logistice aflate în zona Brașov îşi schimbă proprietarul.

CTP achiziționează 153.000 mp de spații logistice și industriale în Brașov de la Olympian Parks. CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 1.900.000 mp suprafață închiriabilă situați în 13 orașe.

Brașov, amplasat strategic în mijlocul țării, devine astfel o nouă locație pe harta CTP România, cu șapte clădiri, majoritatea închiriate, dar și cu spațiu disponibil pentru închiriere.

„Portofoliul nostru este acum mai aproape de borna de 2 milioane mp și totodată ne-am extins prezența în România, prin intrarea în Brașov, o piață nouă pentru CTP. Parcul din Timișoara se alătură foarte frumos la ceea ce va deveni în curând cel mai mare proiect CTPark din afara Bucureștiului și a împrejurimilor sale”, a spus Ana Dumitrache, Country Manager, CTP România pentru Forbes.ro.

Publicitate

Prin această achiziție, șapte noi chiriași intră în familia clienților CTP, ceilalți chiriași din clădirile cumpărate fiind deja clienți în portofoliul local al grupului.

În urma acestei noi achiziții, CTP deține depozite de clasa A în 13 orașe din România: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

În Europa Centrală și de Est, compania este cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale și logistice de clasă A, cu un portofoliu de 6,6 milioane mp, pe care și-a propus să-l extindă la 10 milioane mp până în 2023.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes