Connect with us
Publicitate

Eveniment

Paula Seling s-a întâlnit cu ursul la Canionul Şapte Scări

Publicat

pe

Au fost câteva momente de spaină pe care Paula Seling le-a trăit la o plimbare prin apropierea Braşovului. Artista a făsut zilele trecute o scurtă drumeţie la Canionul Şapte Scări, acolo unde a dat nas în nas cu ursul. Paula a relatat întâmplarea pe reţelele de socializare, a spus că de acum în colo nu va mai pleca în pădure fără fluier.

Publicitate

„Bună ziua.

Azi am fost la Canionul „7 scări”, după multă vreme și apoi prin pădure, pe potecă, într-o plimbare. Aici am filmat, cu mult timp în urmă, o parte din videoclipul piesei „Acasă”.

Nu am crezut că ne vom întâlni cu ursul și, chiar dacă încă mai simt spaimă când mă gândesc că l-am văzut la câțiva metri, suficient de aproape să îi vad ochișorii negri, nu pot să nu mă gândesc că eu eram în casa lui. Respect animalele și le iubesc. Data viitoare sigur nu mai uit fluierul, e important să facem zgomot, să le dăm timp urșilor să se îndepărteze de noi pentru că nici ei nu își doresc să ne întâlnească.Totul e bine când se termină cu bine.”, a scris Paula Seling pe Facebook.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes