Connect with us
Publicitate

Eveniment

Patru proxeneţi au fost arestaţi pentru 30 de zile, în urma percheziţiilor de ieri, din Braşov

Publicat

pe

Publicitate

În data de 7 martie 2023, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au efectuat percheziții domiciliare în cadrul dosarului penal în care erau desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”proxenetism”. Ca urmare a acestor măsuri, au fost descoperiți și ridicați medii de stocare, sisteme informatice, documente, înscrisuri și sume de bani.

Ca urmare a investigațiilor efectuate pe baza materialului probator existent, au fost continuate cercetările față de cinci persoane suspecte pentru săvârșirea infracțiunii de ”proxenetism”. Patru dintre aceștia au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și apoi prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

În urma continuării investigațiilor, soluția legală va fi dispusă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Reamintim că ieri Poliţia Braşov a transmis că din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în perioada mai 2022 – martie 2023, mai multe persoane ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către trei femei, în vederea obținerii unor foloase patrimoniale, activități ce s-ar fi desfășurat pe raza județelor Brașov și Sibiu. De asemenea, polițiștii brașoveni au stabilit că persoanele bănuite de săvârșirea faptelor sunt trei bărbați și două femei, din județul Brașov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes