Connect with us
Publicitate

Eveniment

Patru persoane reţinute de poliţiştii braşoveni, după ce s-au bătut în Gârcini

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Săcele au dispus reținerea a patru persoane și introducerea lor în arest după ce acestea au provocat un scandal, pe o stradă din localitatea Săcele.

Publicitate

La data de 23 iulie, polițiștii săceleni au fost sesizați cu privire la existența unui scandal între mai multe persoane, într-un cartier, din localitate.

În zona indicată, imediat după primirea sesizării, au fost direcționate forțe de ordine, care au constat că, pe strada Amurgului, din cartierul Gârcini, s-a iscat un conflict spontan, inițial între doi bărbați, cărora li s-au alăturat ulterior alte persoane.

Investigațiile și audierile, pe care polițiștii le-au efectuat, au dus la identificarea cu celeritate a celor implicați în scandal, dar și cu privire la forma de participație a acestora.

Publicitate

Astfel, materialul probator a conturat săvârșirea infracțiunii de încăierare pentru care sunt cercetate șase persoane. Patru dintre acestea au suferit vătămări corporale și au necesitat îngrijiri medicale.

În urma audierilor, la data de 24 iuli, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a patru persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii.

Activitățile de cercetare sunt continuate la acest moment la nivelul Poliției Municipiului Săcele, sub coordonarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lândă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes