Connect with us
Publicitate

Turism

Patru nopţi de cazare în Poiana Braşov 2.000 de euro, în Dubai 845 de euro şi cu mai multe facilităţi

Publicat

pe

Chiar dacă suntem în pandemie de coronavirus, prețurile pentru petrecerea Anului Nou rămân la fel de mari. În Poiana Brașov un sejur de patru nopți pleacă de la 1.400 de euro și poate ajunge la 2.000 de euro pentru cuplurile cu un copil. Nu toate mesele sunt incluse în acest preț.

Publicitate

Spre exemplu, în primele două zile nu se asigură nicio masă, doar muzică live. Pe 31 decembrie se asigură cina festivă, iar a doua zi un brunch și cina. Nu este menționată niciun fel de activitate pentru invitați, potrivit newsweek.ro.

Doar „copiii au parte de mese servite separat, însoțiți de personaje din desene animate, jocuri interactive, pictat pe față – masă bufet”. Dacă ai noroc poți încerca „acces gratuit la SPA în limita locurilor disponibile ”.

În Dubai, un pachet de Anul Nou la Atlantis Dubai costă 845 de euro. În preț ai inclus micul dejun, un safari în desert și un tur alorașului.

Cu 1.657 de euro ai un pachet de patru nopți la un hotel de patru stele în Dubai unde toate mesele sunt incluse. De asemenea, primești un tur al orașului, o plimbare în deșert.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes