Connect with us
Publicitate

Eveniment

Patru braşoveni au furat un excavator

Publicat

pe

Publicitate

La data de 12 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila au dispus reținerea a 4 bărbați, aceștia fiind cercetați la acest moment pentru furtul unui exvcavator.

La data de 10 aprilie, polițiștii au fost sesizați de către proprietarul unui miniexcavator cu prire la dispariția utilajului său, care se afla staționat într-un loc extravilan, din localitatea Părău, județul Brașov.

Investigațiile pe care polițiștii le-au efectuat imediat după primirea sesizării au dus la identificarea autorilor furtului, fiind vorba despre patru persoane, din localitatea Șinca, județul Brașov, cu vârste între 19 și 53 de ani.

Toți cei patru identificați au fost conduși la unitatea de poliție pentru audieri, iar în baza materialului probator existent, față de aceștia s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore.

Publicitate

Ulterior, suspecții au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Făgăraș, care a admis propunerea procurorului de a fi luată măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

La acest moment persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat se află în Centrul de Reținere și arestare Preventivă, iar cercetările din dosarul astfel constituit sunt continuate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila, sub coordorarea unui procuror de caz, în care la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes