Connect with us
Publicitate

Economic

Patru blocuri pentru tineri vor fi construite la Codlea cu fonduri din PNRR

Publicat

pe

Publicitate

Primăria Codlea a câștigat un proiect prin Planul Național de Redresare și Reziliență prin care va construi patru blocuri destinate tinerilor, dar și locuințe de serviciu pentru specialiștii din sănătate și învățământ.

Investiția totală are o valoare de aproape 12 milioane de lei. Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a semnat 60 de noi contracte finanțate prin PNRR, transmite radiobrasovfm.ro.

De această dată, municipiul Codlea este singurul beneficiar din județul Brașov.

„Este important să construim blocuri pentru tineri, pentru că una dintre prioritățile mandatului meu este o creștere demografică. Vrem să întinerim populația, să oferim condiții decente tinerilor, pe care să-i motivăm să rămână acasă, la Codlea. Ei sunt specialiștii de care avem nevoie. Dorim să fie Codlea a doua localitate a județului, din punct de vedere economic”, a spus primarul municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu.

Publicitate

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a semnat și 30 de contracte, în valoare de peste 127 de milioane de lei, cu 30 autorități locale, pentru asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – piste pentru biciclete și alte vehicule electrice ușoare, la nivel local sau metropolitan.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes