Connect with us
Publicitate

Economic

Patronul Transbus Codreanu vrea să construiască un hotel pe locul Autogării din Bartolomeu

Avatar

Publicat

pe

La cinci ani după ce a devenit preot și ctitor al Mânăstirii „Codreanu” din Oituz, Constantin Codreanu, administrator si acționar principal al firmei de transport Transbus SA, nu pare să-și fi pierdut apetitul pentru afaceri.

În acest sens Codreanu a pornit demersurile pentru construcția unui hotel cu restaurant  pe Strada Avram Iancu, nr. 114, locul unde astăzi se află Autogara Bartolomeu.

Codreanu este la a doua tentativă de a transforma Autogara Bartolomeu într-un hotel după ce în urmă cu doi ani lucrurile nu s-au materializat.

Publicitate

În 2019 patronul Transbus SA declara pentru bzb.ro că actuala construcție a autogării ar urma să fie demolată pentru a face loc unui hotel cu 150 camere în urma unei investiții de 10 milioane de euro.

„Va fi un hotel mai deosebit faţă de ce avem la ora actuală în Braşov, cu standarde înalte, care va avea atât săli de conferinţă, cât şi o zonă pentru evenimente. Anul acesta, vom realiza partea de documentaţie necesară demarării lucrărilor, iar de anul viitor vrem să ne apucăm de treabă. Actuala autogară va fi demolată şi vom ridica o clădire nouă, cu mai multe niveluri. De asemenea, lângă, va fi şi o parcare, astfel încât să oferim cele mai bune condiţii turiştilor”, declara în 2019 Codreanu.

Publicitate

 

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea
Publicitate
Publicitate

De Interes

>