Connect with us
Publicitate

Eveniment

Patriu poliţişti rutieri braşoveni, plasaţi sub control judiciar în dosarul în care sunt acuzaţi că luau mită de la şoferi, după percheziţiile de ieri

Publicat

pe

Publicitate

Patru poliţişti rutieri au fost plasaţi sub control judiciar în urma anchetei Parchetului Tribunaluiui Braşov. Procurorii îi acuză pe cei patru de luare de mită.  

„După coroborarea probelor s-a conturat suspiciunea rezonabilă că patru dintre persoanele cercetate au săvârşit infracţiuni de corupţie în legătură cu funcţiile publice deţinute, respectiv agenţi de poliţie rutieră în cadrul Poliţiei municipiului Codlea, iar ca urmare a acestui fapt a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de ei şi li s-a adus la cunoştinţă actul de inculpare în prezenţa unui avocat.

De asemenea, în cursul zilei de azi, după analiza condiţiilor legale, s-a dispus faţă de toţi cei patru inculpaţi măsura controlului judiciar, stabilindu-se printre obligaţii şi aceea de a nu desfăşura activitatea de agent de poliţie rutieră în legătură cu care ar fi săvârşit faptele pentru care sunt cercetaţi.”, a transmis Adrian Radu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Reamintim că ieri au fost percheziții de amploare la locuințele polițiștilor din cadrul IPJ Brașov, dar și la sediul a două subunități de poliție, la Codlea şi la Ghimbav. Agenți din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Covasna, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au efectuat un număr de 18 percheziții și au pus în executare 13 mandate de aducere a persoanelor implicate, la sediul organului de urmărire penală.

Publicitate

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes