Connect with us
Publicitate

Entertainment

Patinoar de 300 de metri pătrați în Piața Sfântul Ioan. Primăria Brașov alocă peste 135.000 de lei

Publicat

pe

Piața Sfântul Ioan ar putea deveni unul dintre principalele puncte de atracție pentru brașoveni și turiști, în sezonul de iarnă. Primăria Brașov a lansat licitația pentru amenajarea unui patinoar, iar firmele interesate pot depune ofertele până pe data de 18 noiembrie. Valoarea contractului este de 135.060 lei, fără TVA.

Publicitate

Patinoarul ar urma să aibă o suprafață de 300 de metri pătrați și va rămâne în Piața Sfântul Ioan din 29 noiembrie 2021 până în 28 februarie 2022. Municipalitatea va pune la dispoziție terenul pe care va fi montat patinoarul, apa și energia electrică.

Ofertantul va trebui să asigure transportul patinoarului și a echipamentului necesar, care să includă chillere, garduri de împrejmuire, punct de închiriere patine și garderobă, dar va trebui să aibă și personal specializat pentru montare, demontare și mentenanță.

Firma care va câștiga licitația trebuie să pună la dispoziția clienților cel puțin 100 de perechi de patine, atât pentru copii, cât și pentru adulți, dar oamenii pot veni de acasă cu propriile patine. În plus, ofertantul trebuie să aibă și un utilaj pentru curățarea și întreținerea gheții care va fi folosit o dată la două ore.

Publicitate

Autoritățile locale spun că patinoarul va funcționa de luni până vineri, în intervalul orar 14.00 – 20.00, iar sâmbătă și duminică de la 10.00 la 20.00. Municipalitatea a anunțat că brașovenii și turiștii nu vor plăti taxă de intrare. Singurele costuri vor fi cele pentru închirierea patinelor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes