Connect with us
Publicitate

Eveniment

Păsările creează deranj la Aeroportul Brașov: două zboruri întârziate cu 6 ore în urma unui incident

Publicat

pe

Zborurile DN257 și DN258 ale companiei DAN AIR au fost întârziate cu 6 ore în urma unui incident provocat de ingestia de păsări în motorul aeronavei. Aeroportul Brașov nu dispune de servicii de întreținere și, prin urmare, echipe de specialiști din Craiova și București se deplasează către Brașov pentru a remedia situația.

În cursul zilei, aeronava DAN AIR care a aterizat pe aeroportul Brașov a întâmpinat un incident aviatic, înregistrând ingestie de păsări în motorul aeronavei. Acest incident impune controale tehnice amănunțite și poate crea probleme de siguranță pentru pasageri și personalul de bord.

Din nefericire, Aeroportul Brașov nu dispune de nicio organizație de întreținere aviatică. Drept consecință, companiile DEDALUS TECH din Craiova, RAS TEHNIC și SUN AVIATION din București se îndreaptă spre Brașov pentru a interveni și a remedia situația. Intervenția este îngreunată de starea drumurilor precum și de distanța mare de deplasare între localități.

Din cauza acestor circumstanțe, zborurile DN257 și DN258 (Brașov – Londra – Brașov) sunt nevoite să sufere întârzieri de aproximativ 6 ore. De asemenea, în cazul în care aeroportul Brașov se închide la ora 19:00, zborul DN258 (Londra-Brașov) ar putea fi nevoit să aterizeze la București.

Publicitate

Compania DAN AIR a contactat autoritățile pentru a obține sprijin în încercarea de a rezolva această problemă și așteaptă un răspuns în legătură cu posibilitatea ca zborul DN258 să aterizeze totuși la Brașov.

Reprezentanții companiei și-au exprimat regretul pentru situația creată și menționează că prioritează soluționarea problemei în cel mai scurt timp posibil, având în vedere siguranța pasagerilor și a celor implicați în operațiunile de zbor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes