Connect with us
Publicitate

Turism

Pârtiile de schi din Azuga sunt deschise şi în acest weekend: „Vă așteptăm la munte”

Publicat

pe

Domeniul Schiabil Azuga anunță că în weekend vor funcționa atât pârtiile deservite de bandă și telescaun Sorica, cât și baby schi și teleschi Cazacu Varintă, în ciuda temperaturilor ridicate pentru această perioadă din an.

Publicitate

Deși temperaturile pozitive ne-au dat de furcă, rămânem deschiși. În weekend vor funcționa atât pârtiile deservite de bandă și telescaun Sorica, cât și baby schii și teleschi Cazacu Varintă.

Pentru că sunt prognozate temperaturi favorabile producerii zăpezii artificiale, începând de astăzi și până duminică vom reporni instalația de zăpadă artificială. Depunem toate eforturile pentru a vă putea aduce vacanța de iarnă cât mai aproape. Vă așteptăm la munte, a anunțat, pe Facebook, Domeniul Schiabil Azuga.

Operatorul pârtiilor de schi anunță că instalațiile sunt deschise și în timpul săptămânii. Bandă și Telescaun Sorica sunt deschise în intervalul orar 09:00-16:00, iar Complexul Cazacu Variantă funcționează doar vineri, sâmbătă și duminică, prilej numai bun pentru a evita aglomerația de la finalul săptămânii.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes