Connect with us
Publicitate

Eveniment

Părinţii care şi-au abuzat sexual timp de doi ani copilul rămân în arest. Decizia este definitivă

Publicitate

Publicat

pe

Părinţii copilului din Braşov care a fost abuzat sexual timp de doi ani rămân în arest pentru 30 de zile. Decizia este definitivă şi a fost dată de magistraţii Curţii de Apel Braşov, după ce inculpaţii au făcut contestaţie la decizia Tribunalului. Cei doi părinţi erau în arest încă de săptămâna trecută, însă au făcut apel. Instanţa Curţii a decis să menţină pedeapsa.

Publicitate

Solutia pe scurt:

În temeiul art. 204 alin. 2-9 C.pr.pen. respinge contestaţiile formulate de inculpaţii Turcu Cristian Ştefan şi Turcu Ina împotriva încheierii din şedinţa camerei de consiliu nr. 9/JDL din data de 28.04.2022 a Judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, pronunţată în dosarul nr. 156/1372/2022, pe care o menţine. În temeiul art. 272 C.pr.pen. onorariile avocaţilor din oficiu desemnaţi pentru inculpaţi, în cuantum de câte 313 lei, vor fi înaintate din fondurile Ministerului Justiţiei. În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă pe inculpaţii contestatori Turcu Cristian Ştefan şi Turcu Ina la plata sumei de câte 200 de lei fiecare, cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea la dispoziţie prin intermediul grefei instanţei, azi 4.05.2022.

reamintim că mama, împreună cu soțul ei sunt acuzați că și-ar fi abuzat sexual fiul în vârstă de trei ani. Coșmarul a început pe când micuțul împlinise doar un an de viață. Părinții ar fi avut comportamente sexuale deviante, iar mama și-ar fi satisfăcut poftele bolnave cu copilul, în timp ce tatăl ar fi filmat cu telefonul mobil partidele de sex. Totul a ieşit la iveală după ce tatăl s-a dus la poliţie cu filmările în speranţa ca obţine custodia copilului, asta pentru că cei doi nu se mai înţelegeau.

Publicitate

Detalii despre acest caz puteţi cizi AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes