Connect with us
Publicitate

Business

Parcul industrial Modulis din Brașov a fost premiat în cadrul galei Romanian Property Awards

Publicat

pe

Noul parc industrial Modulis din Brașov este proiectul premiat recent pentru concept și soluțiile integrate, în cadrul galei Romanian Property Awards 2022 organizată de The Times & International Property Awards.

Publicitate

De curând, Investing in Property a organizat Gala Romanian Property Awards, primul eveniment de anvergură și un etalon greu de atins pentru piața imobiliară, eveniment unde se promovează și încurajează excelența în real estate și cele mai bune proiecte din domeniu prin premiile acordate.

Premiul pentru Cel mai bun dezvoltator industrial în 2021 a revenit companiei de dezvoltare imobiliară Qualis Properties pentru proiectul de hale Modulis.

„În prezent, pe piața locală există un deficit de spatii de producție și depozitare moderne, dotate corespunzător, care să răspundă nevoilor curente și viitoare ale firmelor din punct de vedere logistic și tehnic. Standardul de calitate impus de Modulis va ajuta firmele acomodate în proiect să se dezvolte și să își crească afacerile sustenabil și durabil. Ne dorim să extindem acest proiect la Brașov și să replicăm conceptul și în alte orașe din țară, pe măsură ce identificăm terenurile potrivite.” a precizat Dragoș Țigău, manager general    Qualis, în cadrul speech-ului susținut.

Publicitate

Pentru a „dovedi” că trofeul obținut este mai mult decât o întâmplare fericită, Qualis Properties a primit și premiul pentru Ascensiune Locală în 2021 în cadrul galei organizată de Imobiliare HUB, proiectul Modulis având o contribuție importantă la extinderea business-ului.

Ce este deosebit la parcul industrial Modulis

Modulis este un proiect logistic însemnând un ansamblu de 10 hale moderne de uz industrial și logistic însoțit de cel mai mare HUB fast-charge din regiune pentru încărcarea mașinilor electrice (20 de stații).

Lucrările de construcție a parcului au început în toamna anului trecut, iar primii chiriași s-au mutat în primăvara acestui an în spațiile oferite de cele 4 hale finalizate (la momentul redactării acestui text, celelalte 6 se află în stadii avansate de construcție).

Halele beneficiază de soluții constructive noi, adoptate la standarde europene, și de facilități în acord cu conceptul dezvoltării sustenabile, precum panouri solare, luminatoare și diferite sisteme ce țin de eficiența energetică.

Publicitate

Un alt aspect care diferențiază Modulis în mod pozitiv de alte proiecte de acest tip este reprezentat de caracterul modular al halelor – însușire care permite compartimentarea în jumătăți sau treimi a fiecărei hale, în funcție de cererea din piață referitoare la suprafață și de nevoile de compartimentare înregistrate de companiile industriale sau de jucătorii din logistică.

Ce planuri de viitor are dezvoltatorul Qualis Properties

Aflat cu cele 10 hale în prima fază de dezvoltare, Modulis este primul proiect imobiliar din sfera industrială al dezvoltatorului imobiliar Qualis Properties, precedentele sale proiecte vizând segmentul rezidențial brașovean – apartamente și spații comerciale în zona Tractorul – și purtând numele Qualis I și Qualis II.

Dezvoltatorul urmărește consolidarea și extinderea business-ului pe ambele segmente, rezidențial și industrial. Cu privire la proiectul Modulis, managerul general Dragoș Țigău a admis public posibilitatea de a fi replicat la nivel național în următorii ani.

Mai multe informații despre premiatul parc industrial Modulis pot fi consultate accesând site-ul modulis.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes