Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Parcarea de la telegondola din Sinana este supraaglomerată de maşini. Administratorii instalaţiei fac apel ca turiştii să folosească taxiul sau autobuzul

Publicat

pe

Staţia de plecare a telegondolei care urcă din Sinaia către Cita 1400 din Masivul Bucegi este arhiplină, joi, numărul turiştilor care vor să urce pe munte şi care îşi lasă autoturismele în parcarea de la telegondolă fiind foarte mare. În aceste condiţii, administratorii instalaţiei de transport pe cablu recomandă, pentru a doua zi la rând, celor care merg la telegondolă să folosească autobuzul sau taxiul.

Publicitate

Locurile de parcare din staţia de plecare a telegondolei Sinaia s-au ocupat încă de dimineaţă, parcarea fiind plină puţin după ora 9:00.

”Încercaţi, vă rugăm, alte opţiuni: taxi sau autobuz”, le-au transmis turiştilor, pe Facebook, administratorii telegondolei Sinaia.
Este pentru a doua zi consecutiv când zona de plecare a telegondolei este supraaglomerată din cauza numărului mare de autoturisme parcate.

Miercuri, oficialii firmei Consiliului Local Sinaia care administrează mijloacele de transport pe cablu din staţiune au transmis, la un moment dat, că „statiunea este la supracapacitate, aglomeraţie peste tot”, iar în acest context „autobuzele nu mai pot ajunge la Gondolă, capăt de linie, Piaţeta Foişor”.

Publicitate

Pe domeniul schiabil al staţiunii sunt amenajate şi deschise pârtiile Lăptici 1, Lăptici 2, Valea Soarelui 1, Valea Soarelui 2, Varianta, Călugărul 1, Călugărul 2, Începători deservită de banda de la Cota 2.000 şi Gondolă deservită de babyski Cota 1.000, transmite news.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes