Connect with us
Publicitate

Administrație

O asociaţie din Braşov şi-a propus realizarea a unui parc tematic care să-i reunească pe amatorii de skateboard, patine pe role și graffiti

Publicat

pe

„Oraș de bun simț turistic” este noul concept care ar putea fi implementat la Brașov, o premieră în România. Proiectul constă în amenajarea unui parc special pentru amatorii de skateboard, patinaj pe role și artă urbană cu graffiti.

“Mi-aș dori foarte mult ca acest concept să fie implementat pentru prima dată în România aici, la Brașov. Pe lângă faptul că ar atrage mai multi turiști în Brașov, ar crea și niște facilități intreresante pentru cei din comunitatea locală. Ne-am gândit la construirea un parc pentru skateri și rolleri dar și pentru cei care practică această formă de artă urbană – graffiti”, a spus președinta Asociației de Bun-simț Turistic și Atitudine Civică, Cristina Predoiu.

Cristina Predoiu susține că a contactat de câteva luni autoritățile locale pentru identificarea unui spațiu adecvat, în care ar putea fi organizată o competiție internațională.

“Ne dorim crearea unui parc tematic de la 0. Nu vrem să  intervenim asupra unui parc în care oamenii se plimbă și ies să ia o gură de aer proaspăt. Din păcate, până la ora asta nu am reușit să identificăm acea zonă. Toate proiectele noastre se realizează doar din zone private. Sponsorii sunt dispuși să ne ajute, însă degeaba am reușit noi să avem banii necesari dacă nu găsim terenul”, a adăugat Cristina Predoiu.

Publicitate

Proiectul are și o latură educativă importantă – o ocazie în care amatorii de artă urbană cu graffiti să se exprime într-un cadru organizat, a afirmat Cristina Predoiu, care a făcut referire la stricăciunile pe care unii dintre aceștia le aduc, pe ascuns, clădirilor din tot orașul, transmite radiobrasovfm.ro.

După ce proiectul va fi realizat, toată investiția va fi donată ulterior „la cheie” municipalității, fiind în beneficiul comunității brașovene, a precizat Cristina Predoiu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes