Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Parada militară de 1 decembrie, la Brașov. Autoritățile au anunțat că accesul publicului la ceremonial va fi limitat

Publicat

pe

Este oficial! Ziua Națională a României va fi marcată printr-un ceremonial militar, chiar în centrul Brașovului. Miercuri, 1 decembrie, de la ora 10.00, brașovenii vor putea lua parte la o mică paradă militară care va fi organizată în Piața Unirii.

Publicitate

Ceremonia militară va fi asigurată de un detașament format din 3 plutoane de militari aparținând UM 01107 Brașov, Inspectoratului de Jandarmi Județean și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov. Nu va lipsi fanfara care va intona Imnul Național al României, iar mai apoi va însoți militarii care vor defila la paradă.

În cadrul evenimentului, un preot militar va ține și o ceremonie religioasă scurtă, însă autoritățile au renunțat, în acest an, la ceremonia de depunere de coroane de flori la statuia soldatului necunoscut.

Organizatorii spun că ceremonia se va desfășura cu respectarea tuturor regulilor și măsurilor stabilite de legislația în vigoare, pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2. Din același motiv, accesul publicului în zona de desfășurare a ceremonialului va fi limitat.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes