Connect with us
Publicitate

Eveniment

Panică pe aeroportul Luton, din Londra. Un incendiu violent a dus la suspendarea tuturor zborurilor programate în această dimineață. Afectate sunt și două curse spre și dinspre Brașov

Publicat

pe

S-a dat alarma, în această dimineață, pe aeroportul Luton, din Londra. Un incendiu puternic a izbucnit în parcarea Terminalului 2, iar toate zborurile au fost suspendate până cel puțin la ora locală 12.00. 15 mașini de pompieri au intervenit, iar specialiștii spun că focul a afectat jumătate din structura parcării care este împărțită pe mai multe etaje.

Publicitate

Potrivit libertatea.ro, sute de persoane sunt blocate în Luton, fără nicio modalitate de a ajunge acasă, iar mulți pasageri au spus că mașinile lor erau în parcare. Aproximativ 1.200 de autovehicule erau în parcare în momentul izbucnirii incendiului puternic, iar multe dintre ele au fost avariate.

De asemenea, 4 pompieri şi un membru al personalului aeroportului au fost transportaţi la spital după ce au inhalat fum, iar poliția face tot posibilul pentru a îndepărta oamenii de la locul incidentului. Zborurile au fost suspendate până la ora locală 12:00, pentru siguranţa pasagerilor şi a personalului.

Din cauza acestui incident au fost afectate și două curse Wizz Air spre și dinspre Brașov. La ora 6.25 o aeronavă ar fi trebuit să decoleze din Londra și ar fi trebuit să ajungă la Brașov, la ora 11.25. Aceeași aeronavă ar fi trebuit să preia pasagerii de pe aeroportul Brașov la ora 12.00 și să ajungă la Luton la ora 13.55. Pasagerii așteaptă informații oficiale de la reprezentanții companiei aeriene care trebuie să anunțe dacă zborul se anulează complet sau se amână pentru o altă oră.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes