Connect with us
Publicitate

Administrație

(P) Anunț de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru functionarea instalatiei: Tratarea suprafetelor pieselor de aluminiu prin eloxare si/sau vopsire

Publicat

pe

Publicitate

Agentia pentru Protectia Mediului Brasov anunta publicul interestat asupra luari deciziei de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru functionarea instalatiei: Tratarea suprafetelor pieselor de aluminiu prin eloxare si/sau vopsire, amplasata in jud. Brasov, orasul Ghimbav, str. Hermann Oberth nr. 30, operator SC BWB Surface Technology SRL ctivitatile incadrate  conform legii  nr. 278/2013 privind emisiile industriale Anexa 1 la pct. 2.6 “Tratarea de suprafata a metalelor sau materialelor plastice prin procese electrochimice sau chimice in care volumul cuvelor este mai mare de 30 mp”, desfasurata la punctul de lucru din orasul Ghimbav, Str. Hermann Oberth nr. 30, operator SC BWB Surface Technology SRL.

Decizia a fost luata in urma consultarii autoritatilor membre C.A.T. intrunita in data de 02.03.2022 in format exclusiv electronic.

Decizia de emitere se va afisa la sediul Primariei Orasului Ghimbav si la sediul  Agentiei de Protectia Mediului Brasov, pe pagina de internet a Agentiei de Protectia Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro, a primariei orasului Ghimbav si a titularului de activitate.

Proiectul autorizatiei integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a Agentiei de Protectia Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro.

Publicitate

Observatiile publicului se primesc in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov, din Brasov str. Politehnicii nr.3 sau electronic la adresa [email protected] si la Ministerul Mediului fax. 021 4089615 in termen de 30 zile de la data primului anunt public.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes