Connect with us
Publicitate

Cultural

Ovidiu Cărpușor, membru al Filialei Braşov a Uniunii Artiștilor Plastici din România, și-a expus picturile la Los Angeles

Publicat

pe

Ovidiu Cărpușor, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România – Filiala Brașov, și-a expus lucrările la Internatonal Art Fair – Los Angeles 2024, alături de 70 de artiști din întreaga lume.

Potrivit unui comunicat de presă, peste 10.000 de vizitatori au avut ocazia să admire lucrările artiștilor.

„Deschiderea oficială a Salonului International de Artă, în impresionantul centru expozițional de lângă Hollywood a fost cu totul și cu totul inedită și unde numeroase personalități marcante din mediile de afaceri, showbiz, presă și vedete au fost prezente.În aceste zile de Festival peste 10.000 de vizitatori s-au bucurat de diversitatea și complexitatea artefactelor etalate, reacționând pozitiv prin gesturi și aprecieri, fiind un real succes atât pentru artistul Ovidiu Cărpusor, cât și pentru ceilalți artiști din întreagă lume, participanți la acest grandios festival.

Lucrările de o mare calitate și ținută artistică prezentate de Ovidiu Cărpușor la Internațional Art Fair – Los Angeles 2024 au cucerit inimile și trăirile iubitorilor de artă care au participat la acest eveniment. În aceste creații ale artistului se observă preferință pentru zone cromatice vibrate și pentru precizia contururilor, fie trasate, fie obținute prin juxtapunerea suprafețelor de culoare, iar linia care desparte teritoriul imaginii figurative de acela al decorativului se face prezentă în preferință pentru virtuțile expresive ale suprafeței”, se arată într-un comunicat de presă.

Publicitate

Ovidiu Cărpușor este Doctor în Arte Plastice și Decorative, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România – Filiala Brașov, artist plastic dar și Expert restaurator atestat de Ministerul Culturii, Cultelor și Patrimoniului Național. A absolvit Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, secția Conservare-Restaurare, Doctoratul la Universitatea Națională de Artă din București dar și două specializări în domeniu la Institutul Internațional de Artă și Restaurare din Florența. În ultimii 20 de ani a participat la peste 300 de expoziții în țară și strănătate.

„Cărpușor a realizat prin expunerea să o adevărată frescă de imagini, de chipuri nominalizate aleatoriu, care au fermecat publicul, reușind să redea prin culoare și perfecțiunea frumuseții umane glorificând valorile, iar foarte subtil și trăirile personajelor alese. Ovidiu Cărpușor a organizat și numeroase evenimente și expoziții naționale și internaționale în privat dar și la Ambasadele și Institutele Culturale Române din lume, promovând astfel valorile tradiționale autohtone și imaginea României în afară granițelor țării”, se mai arată în comunicat.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes