Connect with us
Publicitate

Eveniment

Ordin de protecție emis de polițiștii brașoveni pentru un bărbat din Sânpetru care este acuzat că i-a agresat pe membrii familiei sale

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au emis un ordin de protecție și efectuează cercetări în cadrul dosarului penal întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie”, după ce un bărbat, aflat sub influența alcoolului, s-a manifestat violent față de ceilalți membri ai familiei.

Publicitate

La data de 21 ianuarie, polițiștii au fost sesizați cu privire la săvârșirea unor acte de violență domestică, într-o locuință situată în localitatea Sânpetru.

La adresa la care s-au deplasat imediată după primirea sesizării, polițiștii au identificat un bărbat care se afla sub influența alcoolului, dar și pe ceilalți membri ai familiei, cărora acesta le-a creat o stare de temere prin comportamentul pe care în manifesta.

Față de cele constatate a fost întocmit un formular de evaluare a riscului, din care a rezultat un risc iminent de violență, astfel că, pe numele bărbatului agresiv, a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Mai mult decât atât, bărbatul a fost obligat să părăsească locuința în această perioadă și să păstreze o distanță de siguranță față de persoanele față de care s-au luat măsurile de protecție.

Publicitate

În cazul expus a fost întocmit un dosar penal, în care cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes