Connect with us
Publicitate

Social

Orban: „Declarația pe proprie răspundere, necesară pentru circulația pe timp de noapte. Magazinele se vor închide la ora 21:00”

Publicat

pe

Ludovic Orban a vorbit în exclusivitate la Digi24 despre noile restricții care vor fi impuse cel mai probabil de luni. Astfel, românii vor avea nevoie de declarație pe proprie răspundere atunci când vor circula după ora 22:00, iar magazinele vor fi închise de la ora 21:00. 

Publicitate

Ar urma să rămână deschise farmaciile și benzinăriile, spune premierul.

„Pe timpul nopții va fi permisă deplasarea doar pentru activități absolut necesare. Deplasarea la muncă, din motive medicale, deci numai acele deplasări care sunt necesare.

Magazinele vor fi închise vor fi închise la ora 21:00. Intervalul interzis de circulație va fi între orele 22:00, sau 23:00, până la 5:00 sau 6:00 dimineața.

Publicitate

Nu o să închidem toate magazinele. Farmaciile le lași deschise. Benzinăriile trebuie lăsate deschise. Sunt activități esențiale.

Va fi probabil o declarație pe proprie răspundere. Mă deplasez cu un scop dintre cele care sunt într-adevăr cele pentru care se permite deplasarea.

E posibil să se accepte pe format online declarația, încercăm să vedem cum o reglementăm, să nu fie declarația neaparat pe hârtie. 

Dacă ești oprit de un echipaj de poliție și nu te încadrezi în situațiile descrise, ești amendat”, a transmis Orban, la Digi24.

sursa: digi24.ro

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes