Connect with us
Publicitate

Cultural

Opt trupe muzicale din şase oraşe ale ţării se „înfruntă” la Gala „Battle of the Bands”, la Centru Cutural Reduta din Braşov

Publicat

pe

Un număr de opt trupe muzicale din şase oraşe ale ţării se vor „înfrunta”, marţi, în Gala „Battle of the Bands”, eveniment organizat în premieră de Radio România Braşov.

Publicitate

Cele opt trupe au fost desemnate pentru a participa la Gală după o preselecţie care s-a desfăşurat în perioada 6 – 26 noiembrie.

Astfel, pentru Marele Trofeu se vor înfrunta, la secţiunea rock, pop, dance, jazz: Victoria Band (Bucureşti), Tonic Fusion (Braşov), Dreamers (Târgovişte), Sound of noise (Braşov), Zinphony Band (Codlea), iar la secţiunea folk: LaryEmma (Râşnov & Braşov), VocalA (Făgăraş), Glas (Râşnov & Braşov).

Juriul este format din Cristian Bondoc – fost participant la „Vocea României”, actualmente coach muzical pentru elevi în cadrul şcolii pe care a fondat-o la Braşov, Clubul de Arte „Findmusic”, Dominique Simionescu – una dintre cele mai tinere voci ale jazz-ului românesc, director artistic al Festivalului Internaţional de Muzică Hermannstadtfest de la Sibiu, Ruxandra Stoica – solistă Karma Band şi una dintre vocile Radio România Braşov, Bogdan Dragomir – fost membru al Corului Madrigal, actualmente realizator de programe la Radio România.

Publicitate

Până pe 10 decembrie, finaliştii au concurat şi pentru Trofeul Publicului, videoclipurile pieselor cu care au intrat în concurs putând fi votate pe pagina de Facebook Radio România Braşov. Rezultatul voturilor declarate valide va fi anunţat, de asemenea, în Gala de premiere de pe 12 decembrie.

„Aşadar, în 12 decembrie vom afla împreună care sunt câştigătorii competiţiei muzicale ‘Battle of the Bands’, dar ne vom bucura şi de muzică live 100%, artişti talentaţi şi momente de neuitat într-o seară de iarnă, în cel mai frumos oraş al României!”, a transmis, într-un comunicat, organizatorul.

Evenimentul va avea loc la Sala Reduta, de la ora 18,00, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes